Jste zde

Hra barev začíná! Nechte se okouzlit kolekcí Colour me softly

Přehlídková mola v New Yorku či Londýně představila mnoho trendů nové sezóny jaro/léto 2022. K jedním z těch nejvýraznějších patří barevné kontrasty. Na jedné straně jsme mohli vidět záplavu jemných, romantických a nadčasových pastelových tónů, na té druhé zářily nepřehlédnutelné červené, ale také přírodní a zemité odstíny. Všechny však mají něco společného – promítly se do nové kolekce dekorativní kosmetiky ALCINA s názvem Colour me softly.

V barvě roku

Ať už máte náladu na ženský a decentní look v něžných tónech, nebo chcete vypadat nepřehlédnutelně s výrazně nalíčenými rty či nehty, v kolekci Colour me softly najdete ty správné barvy. Promítly se do očních stínů, barev na rty i laků na nehty a jejich vrstvením si můžete vyhrát i s intenzitou výsledného odstínu. Zlákat se můžete nechat přírodními odstíny hnědé a zelené, nechybí rtěnky v jemně růžové i zářivě červené barvě a v neposlední řadě nabízí kolekce možnost ohromit své okolí v barvě letošního roku – pastelově fialové.

Zaměřeno na oči

Zapomeňte na chvíli na neutrální a nude líčení očí, nová sezóna vybízí k tomu zapojit výrazné barvy, a dokonce je mezi sebou kombinovat! Kolekce Colour me softly v tomto směru sází na praktické mono stíny v odstínech lilac, grey a green. Vynikají ultrajemnou pudrovou texturou a snadným nanášením. Jejich odstín je jemný a romantický, pokud jej však nanesete mokrým aplikátorem nebo prsty, vyčarujete s nimi i intenzivní vzhled!

Celé líčení očí dotáhnete do oslnivého konce s Řasenkou pro dlouhé řasy². Ta řasám dodá fascinující hustotu i délku, a navíc je krásně natočí. Výsledný efekt můžete podpořit přidáním více vrstev, aniž byste se museli obávat slepování či rozmazávání.

Oslňte nepřehlédnutelnými rty

Pokud výrazné líčení očí není nic pro vás, můžete svést pozornost ke svým rtům. Pomohou vám k tomu rtěnky ALCINA Lipstick, které přicházejí v koketních tónech flirt a romance. Zanechávají intenzivní barvu a jejich nošení bude díky hebké textuře příjemným zážitkem.

Trendy alternativou k rtěnkám pak může být nový Lip Gloss. Rtům dodá výrazný barevný lesk a opticky zvětší jejich objem. Zároveň se postará o to, aby byly příjemně vyživené, a to díky obsahu kyseliny hyaluronové a olejům z dračího ovoce a semínek ze zeleného čaje.

Nehty jako barevná tečka

Každý barevný jarní look nejlépe dotvoří ladící nehty. Nová kolekce nabízí intenzivní tóny tulip a lavendel, takže si na své přijdou zastánkyně romantických odstínů i nepřehlédnutelných tónů.