Jste zde

Individualita, síla, nekonvenčnost. ALCINA představuje trendy účesy v kolekci Freigeist

Kadeřník a ambasador značky ALCINA Robert Mrosek připravil pro následující sezónu 2022/2023 vlasovou kolekci Freigeist. V ní se odráží aktuální i nadčasové trendy. Účesy si budete moci prohlédnout ve dvou variantách na šesti modelkách a jednom modelu.

Freigeist (v překladu svobodný duch) se zaměří na individualitu a sílu osobnosti. Prezentuje člověka, který se nebojí dát najevo svůj názor, zbavit se všech konvencí a postavit se do středu pozornosti.

"V dnešní společnosti je stále důležitější vnímat sám sebe jako individualitu a vyjádřit svou osobnost. Nejedná se o politické prohlášení, ale o „módní prohlášení“. Dává nositeli odvahu stát si za svým postojem, dávat ho najevo a žít ho – mít svobodného ducha."

Robert Mrosek, kadeřník a ambasador značky ALCINA

Ruby: RUSTY BROWN

První styling s názvem RUSTY BROWN by se dal volně přeložit jako "účes políbený sluncem". Rubyiny hnědé vlasy s lehce zrzavými odlesky připomínají prosluněné letní dny. V první variantě má Ruby lehce zvlněné vlasy, které působí velmi uhlazeně a elegantně. Naopak druhý look pomocí hustších kudrlin, které vytvoří bohatou hřívu, vyvolá WOW efekt.

Sara: GOLDEN BROWN

Z kudrnatých vlasů vyzařuje temperament, neformálnost, nenucenost i proměnlivost. Afro vlasy nabízí spoustu stylingů. Zpravidla tmavé vlasy krásně oživí světlejší konce nebo přeliv. Sařin první look vyzařuje nezkrotnost a sebejistotu. Naopak druhý je poněkud jemnější, působí elegantně a žensky.

Alisa: SALTED CARAMEL

Bixie cut je zpět! Alisin střih je kombinací dvou známých účesů: pixie a bobu. Na Alise je krásně vidět, že bixie cut je velmi tvárný a lze s ním vytvořit dva naprosto odlišné stylingy. Kudrnatá verze v sobě nese hravost a drzost. Varianta s rovnými vlasy naopak evokuje moderní retro účes, který okamžitě zaujme.

Charlotte: HOT PINK

V módě stále zůstává i nestárnoucí pixie cut, který je u Charlotty ozvláštněný výrazným růžovým odstínem. Tato kombinace přitahuje pozornost a o jeho nositelce prozrazuje velkou sebejistotu a pozitivní přístup k životu. Kratší vlasy jsou z hlediska úprav trochu náročnější, ale na druhou stranu dávají Charlotte možnost každý den vypadat trochu jinak.

Meiling: DARK GRAPHITE

Meiling má krátký sestříhaný bob, který lze různě upravovat podle příležitostí. První styling působí uvolněně a ležérně. Vlasy sčesané dozadu ve variantě dvě působí elegantně a trochu přísně. Oba stylingy podtrhují modelčin sebevědomý výraz.

Alexandra: ARCTIC BLOND

Ledová blond je stále v kurzu. Pixie cut z loňské kolekce Vielfalt se však trochu prodloužil do nadčasového bobu. Přesně střižené mikádo působí trochu stroze, ale neméně slušivě. Navíc není problém ho trochu modifikovat do živějšího stylingu, jak ukazuje druhý look.

Andrew: URBAN GUY

Jediný pánský střih v kolekci je kombinací ležérnosti a elegance. Sportovní a suverénní klasika sází na delší vlasy na vrchní části hlavy a kratší po stranách s hladkými přechody. Andrew neskrývá své přirozené šediny a soustředí se na kvalitní střih a dobrý styling.