Jste zde

Inspirace pro váš nový účes: trendová kolekce ALCINA Cool Sparkle!

Nová sezóna, nový účes – je to i vaše motto? Pak pro vás máme pořádnou dávku inspirace. ALCINA ve spolupráci se svým ambasadorem Robertem Mroskem představuje trendovou kolekci pro sezónu 2023/2024 a už její název Cool Sparkle dává tušit, že vás čeká opravdu jiskřivá podívaná!

Hra kontrastů

Kolekce Cool Sparkle je určená všem, kdo se nemohou rozhodnout, jestli budou za rebely, nebo elegány, zda okouzlí uhlazeností, nebo divokostí. Většina ze sedmi nových looků má totiž dvě tváře. Kolekce se nebojí ukázat odvahu a sází na sílu kontrastů, kdy kombinuje různé styly a textury a klasickým střihům dává moderní vzhled nebo kapku grunge stylu. Jste připraveni objevit svůj nový účes?

Cool Glam

Kombinace ležérního street stylu 70. let a glamour looku – to je mullet, jeden z evergreenů mezi střihy. Základní délka po ramena dodává účesu ženskost, kratší přední část zase rebelský šmrnc. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styling, je jisté, že s tímto účesem budete nepřehlédnutelní.

Copper Splash

Look Copper Splash staví do kontrastu sportovní a elegantní vzhled. Působí moderním, dramatickým i drzým dojmem zároveň a měděné pramínky mu propůjčují maximální živost. A vy se s tímto účesem budete moci každé ráno rozhodnout, zda budete za šarmantní dámu, nebo uvolněnou sporty girl. 

Toffee Swirl

Vlny – účes vhodný pro jakoukoliv příležitost, ať už se chystáte na pracovní schůzku, nebo večírek. Do centra pozornosti se vlny dostávají i v looku Toffee Swirl, který je ukázkou perfektní rovnováhy mezi noblesou a ležérností. Melírování rafinovaně vykouzlilo různé odstíny hnědé a výsledek tak získal trojrozměrný vzhled a texturu. Velkou doménou účesu je i vysoká variabilita a je jen na vás, jak budou vaše vlny vypadat!  

 

Platinum Punk

Pixie střih vtrhnul na scénu v 50. letech minulého století a od té doby z ní nezmizel. Jeho lehce mužský styl vytváří zajímavý kontrast s jemnou ženskou tváří a ukazuje, že protiklady se mohou propojovat v harmonický výsledek. Pokud hledáte střih, který si říká o pozornost, je to právě sebevědomý, odvážný a nezávislý účes pixie. V pojetí looku Platinum Punk mu dodává moderní ráz chladná platinová blond.

Vibrant Red

Bob je jedním z nejklasičtějších střihů vůbec, a tak nemůže chybět ani v kolekci Cool Sparkle. S jeho tradičním vzhledem v pojetí looku Vibrant Red kontrastuje extravagantní barva, která mu vtiskává novou jiskru. A pokud zatoužíte po ještě odvážnějším vzhledu, přidejte k intenzivnímu červenému odstínu také zvlnění!

Sunkissed Curls

Ačkoliv jsou afro vlasy často popisovány jako komplikované, se správným střihem a péčí mohou zářit v plné kráse. Promyšlený styling podpoří jejich objem, individuální vlastnosti a nechá vyniknout jejich přirozenost. Přesně jako je tomu u looku Sunkissed Curls!

Misty Smoke

Kolekce Cool Sparkle nezapomíná ani na pány. Look Misty Smoke sází na trendy vzhled a čisté kontury, které podtrhují individualitu každého muže. Barevný efekt v podobě popelavého tónu dodává účesu hloubku, chladný lesk a moderní nádech. Boky jsou střiženy klasicky, zatímco vlasy v horní části hlavy jsou delší, což umožňuje různé varianty stylingu a účes je tak maximálně univerzální. Jednou se můžete ukázat s mokrým vzhledem, podruhé s ležérně vyfoukanými vlasy směrem vzhůru.

Už víte, s jakým účesem v nové sezóně zazáříte? Najděte na mapě salonů nejbližší salon ALCINA a zkuste změnu!