Jste zde

Podzimní lakování: jaké odstíny laků na nehty jsou teď nejvíce trendy?

I když nám nic nebrání nosit neonové šaty v zimě, většina z nás oblečení, dekorace i líčení aktuálnímu ročnímu období přizpůsobuje. Pokud byste chtěli sladit s podzimem i své nehty, podívejte se na top 5 odstínů, které nás budou novou sezónou provázet.

1. Svůdná rudá

Rok co rok se červená barva na nehtech objevuje na vrcholu aktuálních trendů a nejinak je tomu i tentokrát. Rudé nehty působí svůdně, dramaticky, ale také velmi přitažlivě. Obzvlášť na podzim bude červená vypadat skvěle i v tmavších variantách.

2. Světle červená

Je pro vás sytá rudá příliš výrazná? Pak budete možná nadšeni z dalšího trendy odstínu – světle červené. Zachovává si eleganci klasické červené, ale přitom působí o něco decentnějším a méně nápadným dojmem, třeba jako odstín řady #Nailstyles Amsterdam. Tento odstín také vypadá velmi lichotivě i na kratších nehtech.

3. V metalických tónech

Světlé, tmavé – na tom nezáleží, pokud se vaše nehty zbarví do metalických tónů. Ty budou letos na podzim a v zimě k vidění naprosto všude a rozzáří tak i ten nejpochmurnější den. Užívat si je můžete nejen při speciálních příležitostech, ale i při každodenním nošení. Kromě oblíbené zlaté, stříbrné či měděné zkuste také modré metalické tóny, jakými září odstín Edmonton.

4. Exotická fuchsiová

Už teď se vám stýská po létě a rádi byste si alespoň kousek z něj ještě chvilku uchovali? Pak je pro vás jako stvořený fuchsiový odstín, který připomíná exotické květiny a jeho nepřehlédnutelný tón bude působit pozitivně i na vaši náladu. Okouzlující fuchsiový odstín vypadá velmi lichotivě na nehtech mandlového tvaru. Pocit, jako byste se právě ocitli v tropech, budete mít třeba s lakem na nehty London.

5. Sofistikovaná nude

Nude nehty nejsou nuda! Naopak – působí neuvěřitelně elegantně a čistě a vybírat můžete mezi neutrálními tóny zbarvenými do béžova, hněda, pískových tónů či třeba do šeda. Rozumí si s každým outfitem i událostí a vypadají dobře jak na krátkých, tak i dlouhých nehtech.

Přečtěte si také:

Trendy účesy roku 2020