Jste zde

Rozjasněte ponuré podzimní dny s kolekcí Let’s Sparkle!

Podzim klepe na dveře a s ním i nevítaní hosté v podobě chladného počasí, nevlídných plískanic a dlouhé ranní tmy. Co s tím? Přestože počasí neporučíme, můžeme si nepřívětivé období alespoň trochu zpříjemnit – co takhle letos vyzkoušet líčení, které vás doslova rozzáří?

ALCINA představuje novou podzimní kolekci dekorativní kosmetiky pod názvem Let’s Sparkle, která se nese ve znamení metalického lesku a třpytivých částeček. Ať už hledáte inspiraci pro decentní denní líčení, nebo se chystáte zazářit na večírku, tato kolekce je pro vás jako stvořená – představuje totiž nejen nové odstíny, ale také neotřelé textury, díky kterým získá váš make-up nádech noblesy a luxusu.

Rty jako z pohádky

Nová vysoce krycí rtěnka Lipstick přichází v odstínech winter berry, cold red a dark rosewood. Silně pigmentovaná rtěnka, která vás překvapí svou intenzivní a zářivou barvou, obsahuje pěsticí složky, které dodají rtům hebkost. Rtěnka nevysušuje, zanechává rty dokonale upravené, a navíc vás osloví svým provedením s elegantním vyraženým vzorkem – pociťte dotek luxusu na vlastní kůži!

Jiskra v oku

Krémově-pudrové oční stíny v odstínech cosmic green a cosmic rose dokonale přilnou k pokožce. Jejich jemná textura vás nadchne a obsažené metalické pigmenty zajistí vynikající barevný výsledek vašeho make-upu. Díky svému složení jsou stíny ideální jak pro decentní, tak výrazné líčení – co takhle je vyzkoušet v kombinaci s odpovídajícím odstínem sametové kajalové tužky?

Podtrhněte své líčení

Sametová kajalová tužka Velvet Kajal Liner se představuje ve variantách greenviolett. Kajalová tužka s inovativní texturou nabízí snadnou a zároveň precizní aplikaci. S její pomocí vykouzlíte jak přesné linky, tak kouřové líčení – její sametová konzistence se výborně roztírá, a nabízí tak mnoho možností využití.

Podzimní kouzla

Nové laky na nehty v okouzlujících trendových barvách magic green a winter plum nabízí výborné dlouhotrvající krytí. Speciálně tvarovaný štěteček se dokonale přizpůsobí tvaru nehtů a usnadní nanášení, aniž by zanechával šmouhy. Lak na nehty skvěle doplní vaše líčení – zvolíte si kontrastní odstín, nebo preferujete monochromatický make-up?