Jste zde

Tónování na míru: oživení barvy & péče s Color Gloss + Care Emulsion

Také jsou vaše vlasy mezi barveními vybledlé a bez života? Na mnohokrát barvených nebo zesvětlovaných vlasech se stres, kterému byly vystavené, projevuje na pohled i na dotek. A efekt klasických barev s oxidačními činidly mnohdy úplně nenaplní naše očekávání. Jak těmto problémům čelit? S novou generací tónování.

Glossing: seznamte se s novým trendem

Nové Color Gloss + Care Emulsions propůjčují vlasům efekt glossingu. Co si pod tímto termínem představit? Přirovnat jej můžeme k lesku na rty, jen ve vlasech. Glossing dodá vlasům lesk, intenzivní péči a zároveň je natónuje podle vašich představ. Efekt vynikne jak na přírodních, tak i na barvených či zesvětlených vlasech. Délky i konečky vlasů snadno a rychle získávají zpět svůj lesk, a to bez amoniaku a dalšího chemického stresu. Emulze jsou pH neutrální a neobsahují oxidační činidla ani silikon. V jejich obsahu naopak najdeme hedvábné proteiny a squalan, které zlepšují kvalitu vlasů a barva v nich tak vydrží déle.

Popusťte uzdu fantazii

Barevně natónované vlasy jsou nyní velkým trendem. Díky nim se můžeme nadchnout pro nevšední odstíny a vyzkoušet i akcenty, kterých bychom se v případě trvalých barev báli. Nabízejí zkrátka skvělou příležitost být odvážný! Color Gloss + Care Emulsions se snadno aplikují a vždy působí přirozeně. Vyzkoušejte nový look se zářivými barvami, které můžete kdykoliv změnit. Bude pro vás ta pravá Latino, Fireball Red nebo Urban Style?

Doma, nebo v salonu?

Co je na Color Gloss + Care Emulsions vůbec nejlepší? Můžete si je ze salonu odnést také s sebou domů. Váš kadeřník vám namíchá odstín „na míru“ a vy si tak budete moci barevný tón vlasů stále udržovat a oživovat. Nové emulze jsou kombinovatelné i se šamponem, kondicionérem či vlasovou kúrou, díky čemuž je snadné korigovat intenzitu odstínu, který ve vlasech vydrží až 10 umytí. Nadchněte se novými možnostmi tónování i vy! Zvolíte přirozený, intenzivní nebo trendy pastelový tón?  

Podívejte se, co Color Gloss + Care Emulsions dokáží:

Přečtěte si také:

Trendy účesy roku 2020