Jste zde

Vanilková, oříšková, karamelová… Nejnovější trendová kolekce v sobě skrývá všechny chutě léta

Stejně jako k létu neodmyslitelně patří hřejivé sluneční paprsky a zlatý písek, většina z nás si je nedokáže představit bez čerstvého ovoce a osvěžující zmrzliny. I letní líčení by mělo být odlehčené a bez námahy, a přesto zaručit vzrušující look. Objevte nejnovější limitovanou kolekci dekorativní kosmetiky ALCINA, inspirovanou barvami a chutěmi léta!

Sladký pohled

Letošním trendem jsou různé odstíny hnědé, které jsou přímo stvořené pro kouzelné nahé líčení. Oční stíny Eye Shadow iced caramel s jemnou, ale intenzivní pigmentací zvládnou díky drobným třpytkám a sametové textuře opticky vyhladit jemné vrásky. Stíny ve sladkém karamelovém tónu budou skvěle ladit nejen s jakoukoliv barvou očí, ale také s vaší opálenou pokožkou, a dovedou tak váš letní look k dokonalosti.

Tvář sluncem políbená

Je pro vás léto spíše pracovním obdobím a slunit se nestíháte? Nebo se slunečních paprsků raději cíleně straníte? S pomocí bronzeru Bronzing Powder můžete své pleti přesto dodat svěží a zářivé vzezření. Díky syté pigmentaci vám dodá vzhled čerstvého letního opálení, a vy se tak můžete i v práci cítit jako na dovolené.

Nehty jako od zmrzlináře

Vanilková, nebo oříšková? Toto dilema vám pomohou rozlousknout dva nové laky Nail Colour v módních letních odstínech vanilla hazelnut. Upravené nehty jsou naprostou nezbytností po celý rok, ale výsledný look je na vás – zatímco sytý oříškový odstín perfektně ladí k letnímu opálení a výraznému stylu, jemný vanilkový tón je ideální na pastelovou francouzskou manikúru a stal se letošním hitem přehlídkových mol. Nedáte si?

Rty k nakousnutí

Pro rty lákavé a lesklé jako karamelka vám stačí jediný tah výživnou rtěnkou v tužce Nutri Lipstylo v odstínu toffee. Díky svému transparentnímu odstínu a praktické aplikaci je rtěnka skvělým doplňkem k nahému letnímu líčení a její výjimečný lesk propůjčí rtům trendy vinylový vzhled. Rtěnka Nutri Lipstylo je dostupná i v dalších šťavnatých odstínech – watermelon, sorbet peach. Kterou letní dobrotou se necháte zlákat vy?