Jste zde

Dárkové sety ALCINA skrývají radost pro každého

Nechte nás hádat: každý rok plánujete, že dárky pod stromeček nakoupíte v předstihu, abyste si předvánoční čas užili v klidu, ale brání v tom jedna podstatná věc – chybějící nápad. Vymyslet ten pravý dárek je totiž ta nejtěžší část. Pokud tápete i letos, nechte se inspirovat našimi tipy na kosmetické radosti pro celou vaši rodinu. Věřte nám, vybere si každý. 

P.S. Z každého prodaného setu navíc putuje 10 Kč nadaci Člověk v tísni, takže nákupem uděláte také dobrý skutek.

 

Pro ty, co se rádi hýčkají

Jsou to požitkáři, kteří si vždycky najdou chvilku pro sebe. Zbožňují luxus, ať jde o kosmetiku, oblečení nebo jídlo. A nebo se jen o své tělo a pleť rádi starají, protože vědí, jak je to důležité. Přesně pro ty je tu dárkový set Wellness královna. V dárkové krabičce objeví Kašmírový pleťový krém a Kašmírový tělový balzám, které se díky kašmírovému extraktu a dalším cenným ingrediencím postarají o zimou namáhanou a vysušenou pokožku tím nejjemnějším způsobem.

Pro dlouhovlásky

Na svou dlouhou hřívu jsou patřičně hrdé a také jim ji tak trochu závidíme. Ale péče o ni není jednoduchá, vyžaduje spoustu času a také ty správné produkty. Vy je všem dámám s okouzlujícími loknami můžete darovat prostřednictvím setu Dlouhovláska. Zahrnuje Pěsticí šampon, Vyhlazující kondicionér a Sérum na roztřepené konečky dlouhých vlasů a kompletně se tak postará o jejich ochranu, vyživení, vyhlazení a posílení.

Pro praktické muže

Do této kategorie spadá celá řada mužů v našem životě. Netouží trávit v koupelně mnoho času a mají rádi jednoduchost, která jim k perfektnímu vzhledu naprosto stačí. A přesně na to se zaměřuje dárkový set Dokonalý elegán. Obsažený Hair & Body Shampoo funguje jako sprchový gel a šampon na vlasy v jednom a hodí se pro každý den. Active Face Power zase využijí jako balzám po holení i pro péči o oční okolí. Pro dotvoření účesu je tu matující vosk na vlasy Matt-wax, který vlasy zpevní, ale zároveň je tak flexibilní, že svůj look mohou muži kdykoliv během dne přestylovat. A součástí je i praktická kosmetická taštička na cesty. 

 

Pro ty, kdo touží po omlazení

Baví je o sebe pečovat, baví je zkoušet nové anti-age ingredience a produkty pro svou denní rutinu si vybírají velmi pečlivě. Může to být maminka, babička, kamarádka, tchyně… Všichni ve svém okolí někoho takového máme. A dárkový set Kouzlo liftingu pro ně bude ideálním dárkem. Liftingový krém a Sérum proti vráskám tvoří sehrané duo, které dodává pokožce pevnost a pružnost a redukuje vrásky, a Kašmírová 2fázová ampule funguje jako intenzivní 10denní kúra podporující hydrataci a jemnost pleti.

Pro blondýnky

Pokud máte ve svém okolí blondýnku, můžete si být jistí, že spoustu času při péči o svou korunu krásy věnuje boji s nechtěnými zlatými, žlutými nebo oranžovými odlesky ve vlasech. Tím nejlepším dárkem tak pro ni bude set Ledová blond. Obsahuje Pastell šampon a balzám, které oživí blond barvu vlasů a dodají potřebnou hydrataci a lesk. Pro ještě výraznější efekt může vaše blondýnka přidat tónující bezoplachový sprej Pastell Spray Ice-Blond a celý výsledek přirozeně zafixovat Styling-sprejem.

Pro make-up nadšence

Jejich poznávacím znamením je naprosto dokonalá pleť, které dosahují nejen poctivou každodenní péčí, ale také padnoucím a přirozeně vypadajícím make-upem. Ať už jde o mladou slečnu, nebo starší dámu, dárkový set Svěží look ji zaručeně nadchne. Obsahuje make-up, podkladovou bázi Wake-up Primer, Řasenku pro dlouhé řasy a masku Hyaluron 2.0 Hydro Beauty Mask, která pleti zajistí 24hodinový přísun hydratace. To všechno přichází v černé kosmetické taštičce, aby obdarovanou mohli noví beauty pomocníci doprovázet kamkoliv.

 

Vybrali jste si z našich tipů? Tak pro vánoční set vyrazte do nejbližšího salonu ALCINA. Dárky budete mít vyřešené v předstihu a třeba tak zbyde víc času i na péči o vás samotné.