Jste zde

Nositelné & trendy: objevte účesy z nové kolekce ALCINA v praxi!

Když se díváme na účesy v časopisech, často máme pocit, že nejsou určené pro „běžné lidi”. Jsou příliš komplikované, extravagantní a působí dojmem, že úprava vlasů by zabrala hodiny. Trendy účesy z nové kolekce ALCINA Cool Sparkle ale dokazují pravý opak. Jsou nositelné, univerzální a sluší každému. Přesvědčte se sami.  

Dvě tváře kolekce Cool Sparkle

Kolekce účesů Cool Sparkle pro sezónu 2023/2024 ukazuje odvahu kombinovat různé styly. Na jedné straně je třpytivá a glamour, na té druhé rebelská a provokativní. Nadčasové a klasické střihy dostávají nový rozměr, ať už díky nečekaným barevným odstínům, nebo stylingu. Všech sedm looků ale má něco společného – hodí se pro každý den, každou příležitost i každého z nás, stačí si vybrat svého favorita. To potvrdili i němečtí kadeřníci Susanne Schaller a Robert Lindinger, kteří kolekci přijeli do Čech uvést a účesy představili přímo na hlavách modelů a modelek. 

Účes na míru vaší osobnosti

Intenzivní červená barva, měděné melíry, střih mullet – že je to na běžné nošení trochu příliš? Pouze na první pohled. „Nejvíc se mi na kolekci líbí to, že je velmi univerzální, protože veškeré uvedené střihy i barvy lze snadno personalizovat,” říká kadeřník Robert Lindinger. A právě v tom tkví její největší kouzlo. Každý střih se uzpůsobí svému nositeli, ne naopak. A vy se tak ve svém novém účesu budete cítit skvěle. 

Kadeřníci vše předvedli v praxi. Hned 12 modelů a modelek prošlo proměnou, která podtrhla jejich osobnost a ukázala ji v novém světle. „Proměny dopadly naprosto neuvěřitelně!” hodnotí kadeřnice Susanne Schaller a dodává: „Obvykle pracujeme s profesionálními modelkami, ale zde to bylo jiné, protože jsme účesy tvořili na dobrovolnících, kteří by mohli být skutečnými klienty našich kadeřníků. Proto bylo potřeba styly z kolekce přizpůsobit jejich osobnosti.”

Nechte se proměnami inspirovat i vy a vydejte se do nejbližšího salonu ALCINA pro nový účes!